Re: Re-2: [PECL-DEV] License question

From: Date: Fri, 18 Mar 2005 14:57:56 +0000
Subject: Re: Re-2: [PECL-DEV] License question
References: 1  Groups: php.pecl.dev 
Request: Send a blank email to pecl-dev+get-2184@lists.php.net to get a copy of this message
kettler@gmx.net wrote:
Rasmus Lerdorf wrote:
[...] Many licenses, including our own, does not stop anybody from re-licensing under the GPL.
So I could publish a modified version of the crack library under the PHP license aswell?
If you can find a version of the library that lets you do that, sure. If they released a version under the Artistic license you don't really need to change the license, just take that version and abide by the rules of the license: http://www.opensource.org/licenses/artistic-license.php Clause 3 would be applicable here. -Rasmus

« previous php.pecl.dev (#2184) next »