I have build a web server to mirror php.net
| From: | ��W | Date: | Wed, 09 Oct 2002 04:58:08 +0000 |
| Subject: | I have build a web server to mirror php.net | ||
| Groups: | php.mirrors | ||
| Request: | Send a blank email to php-mirrors+get-12992@lists.php.net to get a copy of this message | ||
Dear Sir:
I am the network administrator of National Taiwan Ocean University-Underwater Aconstic
& Hydrodynamics
Research Center,I have build a web server to mirror www.php.net,and send the information to php.net
1.Your name and email address as the admin for the mirror.
ANS:my name is Lango and email address is ftpadm@ftp.uahrc.se.ntou.edu.tw
2.Your country (we will update the DNS for php.net).
ANS:Taiwan
3.A hostname that we can use as a CNAME for the country-code-based name of the mirror. This is
preferable to an IP
address, because it means you can move the mirror to another IP address without coordinating with us
at all.
ANS:phpweb.uahrc.se.ntou.edu.tw
4.Whether or not you've installed local searching support on your mirror. This uses ht://Dig,
for which setup
instructions can be found in Mirrors-htdig.tgz
ANS:we don't have installed local searching support on our mirror
5.Whether or not you've installed local stats support on your mirror. This uses webalizer, for
which instructions for
setting it up can be found in stats/README.stats
ANS:we don't have installed local stats support on our mirror
6.The name of your hosting company.
ANS:NTOU-UAHRC(National Taiwan Ocean University-Underwater Aconstic & Hydrodynamics Research
Center)
7.The URL of the site that hosts the mirror. This is where you want people will go when they click
on the link for
your mirror at the bottom of each page.
ANS:http://tw2.php.net
8.The preferred default language for your country (currently only the manuals are translated).
Don't worry if there's
no content available in the preferred language yet, so long as English is an acceptable secondary
default.
ANS:Chinese(Traditional)
Thank you for help