Re: I have build a web server to mirror php.net
| From: | Gabor Hojtsy | Date: | Wed, 09 Oct 2002 15:01:16 +0000 |
| Subject: | Re: I have build a web server to mirror php.net | ||
| References: | 1 | Groups: | php.mirrors |
| Request: | Send a blank email to php-mirrors+get-13003@lists.php.net to get a copy of this message | ||
tw2.php.net exists, and it seems to be operated by http://www.nctu.edu.tw/
As our current policy goes, we cannot accept more then two mirrors in one
country. If you have anything against the other two mirrors, please post
your opinion to group@php.net
Goba [one webmaster@php.net]
----- Original Message -----
From: "國超" <lango@mail.se.ntou.edu.tw>
To: <mirrors@php.net>
Sent: Wednesday, October 09, 2002 6:58 AM
Subject: I have build a web server to mirror php.net
>
>
> Dear Sir:
> I am the network administrator of National Taiwan Ocean
University-Underwater Aconstic & Hydrodynamics
> Research Center,I have build a web server to mirror www.php.net,and send
the information to php.net
>
> 1.Your name and email address as the admin for the mirror.
>
> ANS:my name is Lango and email address is ftpadm@ftp.uahrc.se.ntou.edu.tw
>
>
> 2.Your country (we will update the DNS for php.net).
>
> ANS:Taiwan
>
>
> 3.A hostname that we can use as a CNAME for the country-code-based name of
the mirror. This is preferable to an IP
> address, because it means you can move the mirror to another IP address
without coordinating with us at all.
>
> ANS:phpweb.uahrc.se.ntou.edu.tw
>
>
> 4.Whether or not you've installed local searching support on your mirror.
This uses ht://Dig, for which setup
> instructions can be found in Mirrors-htdig.tgz
>
> ANS:we don't have installed local searching support on our mirror
>
>
> 5.Whether or not you've installed local stats support on your mirror. This
uses webalizer, for which instructions for
> setting it up can be found in stats/README.stats
>
> ANS:we don't have installed local stats support on our mirror
>
>
> 6.The name of your hosting company.
>
> ANS:NTOU-UAHRC(National Taiwan Ocean University-Underwater Aconstic &
Hydrodynamics Research Center)
>
>
> 7.The URL of the site that hosts the mirror. This is where you want people
will go when they click on the link for
> your mirror at the bottom of each page.
>
> ANS:http://tw2.php.net
>
> 8.The preferred default language for your country (currently only the
manuals are translated). Don't worry if there's
> no content available in the preferred language yet, so long as English is
an acceptable secondary default.
>
> ANS:Chinese(Traditional)
>
> Thank you for help
>
>
>